Kampaamo Hiustyylit

  • Kampaamot
  • Kynsistudiot
  • Verkkokaupat
  •  
  • Kuvagalleria
  • Virtuaalisalonki
  • Keskustelupalsta
  • Linkkivinkit
  • Artikkelit
  •   - Muuttumisleikki
  •  
  • Valmistajat, maahantuojat ja tukut
  • Liike- ja ketjuesittelyt
  • Oppilaitokset ja koulutus
  • Tuote-esittelyt
  •  
  • Tarjoukset
  • Työpaikkailmoitukset
  • Ilmoitukset
  • Haluatko hiusmalliksi?
  • Tapahtumat
  •  
  • Tietoa yrittäjälle
  • Palvelukuvaukset
  • Lisää yrityksesi palveluun
  • Kirjaudu sisään




  • Kampaamoverkko.fi - Kampaamot ja parturit
    Kampaamohaku Tuote-esittelyt Kampaamotukut Kampaamo ja kauneusalan koulutusta

    Henkilötietoasiaa

    Kampaamoverkko.fi verkkosivujen käyttö ei vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä. Jotkut sivuston lisäpalvelut saattavat vaatia rekisteröitymisen. Sen lisäksi palautteen antamisen ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä keräämme käyttäjistä tietoja. Tietoja keräämällä pyrimme kehittämään tuotteitamme ja palveluamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Samoin seuraamme verkkosivun käyttäjämäärää ja käyttäjäkunnan rakennetta.

    Markkinointiin liittyen kysymme käyttäjiltä nimenomaisesti lupaa suoramarkkinointiin. Jos käyttäjä on kiinnostunut verkkosivuihimme liittyen kaupallisesta informaatiosta ja antaa suostumuksensa suoramarkkinointiin, pyrimme aina huolehtimaan siitä, että markkinointimme olisi mahdollisimman kiinnostavaa ja määrältään asiallista. Käyttäjän kieltäessä suoramarkkinoinnin, emme lähesty häntä suoramarkkinoinnin keinoin.

    Kampaamoverkko.fi verkkosivujen käytön yhteydessä syntyvän ja kerättävän käyttäjätiedon käsittelyssä noudatetaan Suomessa voimassaolevaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä sekä Euroopan Parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY periaatteita.

    Rekisterin pitäjänä toimii Sunsun Oy:

    Sunsun Oy
    Hemmintie 2
    41900 Petäjävesi
    info@sunsun.fi
    www.sunsun.fi

    Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Samoin henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjä voi kieltää häntä koskevien tietojen käytön markkinointitarkoituksiin ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle. Näitä henkilötietolain tarkoittamia tarkastuspyyntöä ja kielto-oikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina yllä olevaan osoitteeseen.

    Rekisteriseloste on nähtävillä sivuston yhteydessä.

    Google Privacy Policy ja evästeet

    Sivuilla olevien Google Adsense -mainosten vuoksi kolmannet osapuolet saattavat asettaa selaimeesi evästeitä ja lukea niitä sekä käyttää jäljitteitä kerätäkseen tietoa nettikäyttäytymisestäsi.

    Voit estää evästeiden asettamisen Firefox -selaimeesi poistamalla ruksin kohdasta Tools --> Options --> Privacy --> Accept cookies from websites. Voit poistaa evästeet samalla välilehdellä klikkaamalla show cookies... ja remove all cookies.

    REKISTERISELOSTE

    Rekisteriseloste

    Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

    Rekisterinpitäjä

    Sunsun Oy
    Hemmintie 2
    41900 Petäjävesi
    info@sunsun.fi
    www.sunsun.fi

    Rekisterin nimi

    Kampaamoverkko.fi verkkosivun käyttäjärekisteri.

    Rekisterin käyttötarkoitus

    Kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksena on Kampaamoverkko.fi sivuston asiakassuhteiden suunnittelu ja kehittäminen, tilastointi, tutkimus, sekä mainonta ja markkinointi. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

    Rekisterin sisältämät tiedot

    Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, ruokakunnan koko, kotiseutu ja sukupuoli.

    Tietojen luovutus

    Kampaamoverkko.fi voi luovuttaa käyttäjätietoja voimassaolevan lain sallimissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa suostumusta. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisterin suojauksen periaate

    Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.